Verhuur

Uw huurwoning, onze kennis

Al onze kennis, ervaring en middelen worden ingezet om u als verhuurder optimaal van dienst te zijn. Wij garanderen u een betrouwbare huurder.

In het onderstaande fases geven wij u inzicht in onze werkwijze:

Fase 1 – Ons advies, vrijblijvend en persoonlijk

Na onze voorbereiding maken wij in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek nader kennis met elkaar. Onze aandacht gaat uit naar uw verhaal. Wij maken inzichtelijk hoe wij u optimaal kunnen begeleiden bij de verhuur van uw woning. Een eerste inventarisatie van de woning en omgeving wordt opgevolgd door een geadviseerde verhuurprijs en een vrijblijvende offerte.

Fase 2 – Uw opdrachtverstrekking is onze start

U heeft voor ons gekozen en dat betekent het daadwerkelijke startpunt van onze verhuurbegeleiding. Alle relevante informatie verzamelen wij in ons digitale systeem. Ondertussen zorgt onze tekstschrijver voor een uitgebreide verhuuromschrijving.

Fase 3 – Passende marketing vanuit beleving

Naast de traditionele foto’s en video’s leveren wij maatwerk passend bij de presentatie van uw verhuurwoning. Beleving speelt een grote rol bij het aantrekken van kijkers en later voor de besluitvorming van de huurder. Meertalige publicaties op onze website, onze social mediakanalen en de grootste online verhuuraanbieders, (zoals Pararius) behoren tot de standaard. Uiteraard wordt uw woning ook aangeboden aan ons uitgebreide (internationale) netwerk van collegiale makelaars.

Fase 4 – De verhuur, proactief en strategisch

Belangstelling van potentiële huurders verschilt per woning en is van veel factoren afhankelijk. Daarom stellen wij een unieke verhuurstrategie voor die gebaseerd is op het creëren van de beste kansen op succes. Wij vinden proactief en informatief bezichtigingen uitvoeren een must en nemen daar dan ook ruimschoots de tijd voor.

Fase 5 – Serieuze belangstelling, selecteren en zekerheid scheppen

Het momentum is daar! Eén of meerdere gegadigde(n) geven aan de woning te willen huren. Wij zijn ons bewust van onze rol. Wij scheppen inzicht en creëren duidelijkheid. Wie zijn de potentiële huurder(s), zijn zij financieel draagkrachtig genoeg, is de opgegeven informatie correct? Wij screenen de gegadigde(n). Hierbij checken wij de cijfers, doen een werkgeverscheck, onderzoeken eventuele garantstellers en vragen referenties op bij voormalig verhuurders. Bij ons advies nemen we alle facetten mee voor een optimaal resultaat.

Fase 6 – Overeenstemming bereiken, afspraken vastleggen

Na het selecteren van de huurder die het best bij u past, maken wij de verhuurovereenkomst op. Hierin staan alle afspraken schriftelijk en wettelijk vastgelegd.

Fase 7 – De laatste afhandeling, wij zijn erbij

Natuurlijk ondersteunen en begeleiden wij u in de laatste stap: de ondertekening en afhandeling. Op de dag van de levering doen wij de check-in van de woning met de huurder en maken hier een rapport van op.

Fase 8 – Onze relatie, duurzaam met nazorg

Intensief contact stopt niet na de levering. Wij hechten grote waarde aan een langdurige relatie waar ook nazorg bij hoort. Een probleem, juridische vragen, toekomstige plannen om te verkopen? Bij al uw woonwensen staan wij blijvend voor u klaar!

Contact

Heeft u vragen over verhuur of wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van verhuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Diensten

Onze reviews