Huur

Uw huuropdracht, onze professie

Van de zoektocht en bezichtiging tot aan juridische bescherming en levering. Wij gaan aan de slag met uw wensen, doen wat u belangrijk vindt en u kunt rekenen op onze professie en betrokkenheid. U beleeft, volledig ontzorgd, het huurtraject.

In de onderstaande fases geven wij u inzicht in onze werkwijze:

Fase 1 – Ons advies vanuit aandacht en inventarisatie

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek luisteren wij aandachtig naar uw persoonlijke wensen. Eerst inventariseren wij uw behoeftes en (financiële) haalbaarheid. Daarna brengen wij een eerste advies uit. Wanneer uw wensen niet aansluiten op uw financiële mogelijkheden ontvangt u alternatieven. Kortom: wij brengen de markt voor u in kaart.

Fase 2 – Uw opdrachtverstrekking is onze start

U heeft voor ons gekozen en dat betekent het daadwerkelijke startpunt van onze huurbegeleiding. Alle relevante informatie verzamelen wij in ons digitale systeem. Wij creëren een persoonlijke pagina waar u alle informatie van uw zoektocht kunt terugvinden.

Fase 3 – De selectie en bezichtiging vanuit uw criteria

Wij selecteren woningen, mede uit ons eigen netwerk, die aan uw criteria voldoen en stellen deze aan u voor. U bepaalt welke woningen u wilt bezichtigen, wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen. Graag gaan wij samen met u op stap maar mocht u verhinderd zijn of ver van uw zoekgebied wonen? Geen probleem. In dat geval bezoeken wij de woning voor u en maken een video. Deze ontvangt u, samen met een advies, op dezelfde dag. Om uw droomwoning te vinden, bezichtigen wij samen zoveel woningen als nodig. Na iedere bezichtiging brengen wij een gedetailleerd advies uit over de verhuurder, de huurwoning en omgeving. Een betrouwbare huurwoning en verhuurder zijn belangrijk. Wij beschermen u tegen de vele voetangels en klemmen in de huursector.

Fase 4 – Onderhandelen vanuit uw belangen

Zodra de huurwoning, die voldoet aan uw woonwensen, is gevonden, gaan wij ons maximaal inspannen om u succesvol aan de huurwoning te koppelen. Wij voeren, namens u, de onderhandelingen met de verhuurder. Ons doel: een succesvolle huurovereenkomst op uw naam!

Fase 5 – Afronden met onze ondersteuning en begeleiding

Er is overeenstemming bereikt met de verhuurder. Dit wordt vastgelegd in een huurovereenkomst. Wij staan u volledig bij door de inhoud juridisch te toetsen en nemen deze persoonlijk met u door. Op de dag van check-in (levering) begeleiden wij u door de huurwoning samen met u te inspecteren. Hiermee verzekeren we ons ervan dat de huurwoning in de afgesproken staat wordt opgeleverd. Een en ander wordt door de verhuurmakelaar vastgelegd in een inspectierapport. Wij creëren een persoonlijke pagina waar u alle informatie van uw zoektocht kunt terugvinden.

Fase 6 – Onze relatie, duurzaam met nazorg

Intensief contact stopt niet na de check-in. Wij hechten grote waarde aan een langdurige relatie waar ook nazorg bij hoort. Een onverhoopt gebrek, juridische vragen of toekomstige plannen om te kopen? Bij al uw woonwensen staan wij blijvend voor u klaar.

Contact

Heeft u vragen over huur of wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van huur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Diensten

Onze reviews