Diensten

Aankoop

Uw wens, onze uitdaging
Van de zoektocht en bezichtiging tot aan het onderhandelen en de levering. Wij luisteren naar uw wensen, doen wat u belangrijk vindt en u kunt rekenen op onze expertise en betrokkenheid. U ervaart, volledig ontzorgd, het aankooptraject.

Verkoop

Uw woning, onze expertise
Het verleiden van potentiële kopers vergt tijd, beleving en inspanning. Wij behalen voor u een optimaal resultaat door uw woning prominent in beeld te brengen. Onze kennis, strategie en ervaring combineren wij met vernieuwend, transparant en elegant presenteren.

Huur

Uw huuropdracht, onze professie
Van de zoektocht en bezichtiging tot aan juridische bescherming en levering. Wij gaan aan de slag met uw wensen, doen wat u belangrijk vindt en u kunt rekenen op onze professie en betrokkenheid. U beleeft, volledig ontzorgd, het huurtraject.

Verhuur

Uw huurwoning, onze kennis
Al onze kennis, ervaring en middelen worden ingezet om u optimaal van dienst te zijn. Wij garanderen u een betrouwbare huurder. Met een bewezen staat van dienst, in het matchen van huurders met verhuurders, streven we ernaar om uw eigendommen snel en efficiënt te verhuren.

Taxatie

Onze taxaties, deskundig & accuraat

Of u nu uw huis wilt verkopen, een nieuwe hypotheek nodig heeft, of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van uw woning? Onze gespecialiseerde taxateurs staan voor u klaar!

Wij beschikken over een landelijk netwerk van onafhankelijke en erkende taxateurs die aangesloten zijn bij het NWWI en de NRVT.

Beheer

U het vastgoed, wij het beheer
Als professioneel vastgoedbeheerder bedienen wij particuliere en zakelijke vastgoedeigenaren op het gebied van technisch vastgoedbeheer en commercieel vastgoedbeheer. Of u nu één woning bezit of meerdere panden? Vanuit uw wensen en doelstellingen leveren wij maatwerk en een passende aanpak.

Financieel

Zekerheid & Duidelijkheid

Onze partners in de financiële dienstverleningssector geven u graag advies dat specifiek gericht is op uw persoonlijke situatie.

Van hypotheken en verzekeringen tot erfrechtplanning en financiële levensloopplanning de onafhankelijke adviseurs zijn van alle markten thuis en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Inspectie

Gespecialiseerd tot in elk detail

Wij bieden een breed scala aan specialistische inspecties aan. Deze worden uitgevoerd volgens de geldende NTA 8060 en NEN2767 normeringen.

Zo zorgen wij voor grondige en nauwkeurige analyses waardoor u een gedetailleerd inzicht krijgt in de technische staat van uw vastgoed.

Bouw en verbouw

Vakkundig volgens afspraak
Wilt u uw droomhuis bouwen? Of bent u van plan om uw bestaande pand te transformeren tot moderne en stijlvolle wooneenheden? Wij zetten uw ideeën om in werkelijkheid.

Verduurzamen

Advies in realistische verduurzaming

Verduurzaam uw woning of bedrijfspand slim en effectief.

Wij helpen bij een energieprestatieadvies (EPA) en verzorgen voor een energielabel voor (nieuwbouw)woningen en bedrijfspanden. Daarnaast ondersteunen wij bij het opstellen van een doordacht verduurzamingsplan op basis van berekeningen en analyses.

Onze reviews